01 —

Efficiëntie en kwaliteit combineren


Als algemeen renovatie- en verbouwingsbedrijf vertrouwt VLD+ op de knowhow van zijn team en zijn solide ervaring in de bouwsector, gekoppeld aan de vaardigheden van betrouwbare partners om maatwerk te leveren dat precies aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de renovatie en verbouwing van hotels, restaurants, bars, lobby's en kantoren, kunnen de oprichters van VLD+ u verzekeren dat ze veeleisende projecten zullen beheren en uitvoeren die technische expertise, competentie en termijnbeheersing combineren.

Bovendien geven we voorrang aan de dialoog met onze klanten, zodat we u de meest geschikte oplossing, technieken en materialen voor uw project kunnen aanbieden.


diensten

 
02 —

Eén aanspreekpunt en toezicht door de baas


Van ontwerp tot oplevering kunt u rekenen op één aanspreekpunt: de werfleider. Een lid van het VLD+ team staat u bij om de planning te respecteren en de verschillende betrokken partijen aan te sturen. Hij staat ook klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden. En de baas houdt toezicht op al zijn projecten en volgt ze op de voet.  Je wordt ondersteund van het begin tot het einde van je project.


about us

 

 
3 —

Een veelzijdig, vakkundig, hecht team en vertrouwde partners


Naast een eigen team van 30 vakmensen: loodgieters, elektriciens, schilders, vloerleggers, enz., 2 interieurarchitecten, en ook 2 medewerkers waaronder een preventieadviseur niveau 3, werkt VLD+ samen met betrouwbare partners. In een sector die voortdurend evolueert, kunt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met een solide team dat zowel traditionele knowhow kan demonstreren als de nieuwste technieken en materialen kan toepassen, met een scherp oog voor duurzaamheid.


realisaties

 

 

Klanten

parallax background

Kwaliteit en passie
Respect voor tijdschema's
& verplichtingen

Beleefdheid, nauwkeurigheid, eerlijkheid
Bekwame werknemers
Dat zijn de kernwaarden van VLD+