B2B :

Hotels-restaurants-bars-industriële keukens-bakkerijen-auto showrooms-farmaceutische bedrijven, enz.

B2C :

Woningrenovatie en -verbouwing

 

 

 

Ontwerp & uitvoering


Een voorbereidend project dat aan hoge verwachtingen voldoet, een compleet bestek om het te realiseren.  Aan het begin van elk renovatie- of verbouwingsproject, voor elk interieur- of exterieurontwerp, zijn er ideeën, behoeften en een visie. Ons ontwerpbureau, dat wordt bemand door 2 interieurarchitecten, brengt ze in de praktijk in de vorm van plannen en metingen.

Dit voorontwerp wordt uitgevoerd in overleg met onze klanten, met een constante focus op luisteren. Het bestek dat wordt opgesteld nadat het voorontwerp is gevalideerd, bevat alle gedetailleerde informatie die nodig is om de werkzaamheden op de bouwplaats te beginnen.

Hebt u al een voorontwerp en zoekt u professionals om het uit te voeren? Doe een beroep op onze ervaring en ons veelzijdig team van gespecialiseerde arbeiders.

U kunt een beroep doen op VLD+ voor een volledige studie: opmetingen, voorproject met plannen, bestekken, offerteaanvragen, werfopvolging, enz.

 

 

 

 

Verbouwing of renovatie


Binnen- of buitenrenovatie, maar ook verbouwing van woningen, hotels, commerciële ruimtes, restaurants of bars... ons team voert je project uit volgens de precieze specificaties van de plannen van je architect. Heb je nog geen plannen, maar wel enkele ideeën die je graag in de praktijk zou willen brengen? Ons studiebureau kan je ook helpen bij het uittekenen van je voorlopige project.

Uw bouwwerken zijn klaar en u zoekt een betrouwbare partner voor de afwerking? VLD+ staat ook bekend om de kwaliteit van de afwerking.

 

 


Afwerking


De afwerking, de laatste fase van uw verbouwings- of renovatieproject, is de finishing touch waarmee u optimaal kunt profiteren van het uitgevoerde werk.

VLD+ heeft een gekwalificeerd team voor al uw afwerkingsbehoeften, inclusief loodgieterswerk, elektra, plafonds, tegelwerk, vloeren en schrijnwerk.

U profiteert van een vakkundig team, onder toezicht van een teamleider ter plaatse en de baas zelf. Zij zijn je contactpersonen voor al je verzoeken en vragen.

 

 

Specialiteiten


Hier volgt een overzicht van enkele van onze specialiteiten: leggen van gietvloeren (epoxy, PU), schrijnwerk, leggen van parket, Mortex, 2-componentenverf, leggen van tegels, transformeren en optimaliseren van ruimtes, reorganiseren van de doorstroom van werkruimtes.

We hechten veel belang aan veiligheid en onze werknemers hebben hun VCA gehaald of zijn daarmee bezig.

We hebben ook een laswerkplaats, een verfcabine en een schrijnwerkerij.

 

 

Customers

parallax background

Kwaliteit & passie
Respect voor de planning
& onze verplichtingen